Kaapverdië

21 oktober 2014 - Santa Maria, Kaapverdië

Hallo allemaal,
Na een vlucht van 6 1/2 uur landden we met smak op het eiland Boavista in Kaapverdië. Even een paar mensen eruit en vervolgens nog een kort vluchtje van 10 min naar Sal, waar wij onze week doorbrengen. Gelukkig stond hier minder wind, waardoor de landing een stuk prettiger was. We waren eens een keer als allereerst bij de douane, zodat we 15 min na de landing al.in een taxi op weg naar het hotel waren. Het hotel is groot, erg mooi en vooral. Een schril contrast met de Kaapverdische levensstandaard. Het weer is hier prima, 31 graden met zon overdag en 's avonds 23 graden met maan. Tot zover lekker geluierd en vandaag naar het dorpje Santa Maria om de lokale vissers met hun vangst aan wal te zien komen. Het dorpje heeft zo'n 1850 vriendelijke inwoners en heeft een prachtig wit strand met een blauwe zee. Lijkt op de Carribean.
Er is voldoende te beleven hier voor een weekje. Wij zullen woensdag een eilandtoer gaan doen, dus daarover later meer. Voor de liefhebber hebben we alvast wel wat foto's toegevoegd.
Dikke kus uit een heel zonnig Kaapverdië.
Maria en Petra

1. Marga:
    21 oktober 2014
    Ziet er erg relaxed uit. Maar.dat vind toch. altijd wel op een eiland! Veel plezier!!
  2. Marga:
  3. Tineke van Andel:
    Hoi Petra en Maria,
    Wist niet eens dat jullie weer op vakantie waren.
    Ziet er allemaal goed uit daar. Lekker genieten maar weer.
    Hier is vandaag de herfst echt begonnen wat ik dan weer niet eens erg vind. We hebben genoeg mooi weer gehad, niks te klagen...
    Veel plezier gewenst!

Lfs & DX
  5. Olga:
    22 oktober 2014
    Hallo Petra en Maria.
    Dat jullie kunnen genieten zie je weer wel aan de foto's. Ik geniet hier ook van mijn herfstvakantie. Nog heel veel plezier met veel mooi weer!
    Groetjes Olga.