Laatste dagen Kathmandu
27 augustus 2010 - Doha, Qatar
We zitten op dit moment in Qatar op het vliegveld te wachten op onze verbinding naar Frankfurt. Dus weer even tijd om het blog bij te werken.
De laatste 2 dagen in Kathmandu hebben we niet echt veel meer gedaan. We hebben Durbar square nogmaals bezocht en hebben zelfs de levende godin, waar we de vorige keer al over hebben geschreven, in levende lijve gezien. Het was per toeval, wij waren aan het winkelen in de kleine straatjes van de wijk Thamel, toen er ineens een hoop rumoer ontstond. En ja hoor daar kwam ze aan de godin van een jaar of 10, zittend op haar troon en gedragen door zo'n 20 jonge mannen. Eens in de zoveel tijd wordt ze in processie door de stad gedragen en wij hadden het geluk daar getuige van te mogen zijn.
Verder hebben we nog de nodige souvenirs gekocht, Kathmandu is een ideale stad om allerlei goedkope dingen te kopen en hebben we ons te goed gedaan aan het heerlijke eten. Je kunt er kiezen uit allerlei gerechten uit allerlei landen.
We zullen wel de drukte gaan missen want het is ook net een mierennnest. Allerlei kleine straatjes met ontzettend veel verkeer dat met niemand rekening houdt. Hier geldt het recht van de sterkste of de grootste toeter. In het begin krijg je het er van op je zenuwen, maar je raakt er ook heel snel aan gewend. Dus het zal straks rustig zijn in Roosendaal.
We gaan nu inchecken voor de vlucht naar Frankfurt. We hopen daar rond half zeven morgenvroeg aan te komen, waarna we nog een vlucht naar Brussel moeten maken. Dan de trein naar Roosendaal en we hopen daar rond het middaguur weer veilig aan te komen.

Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Mooie foto's ook.
Nu heb je nog een week om weer bij te komen van al die belevenissen. (Petra in ieder geval)
Groetjes,
Ton
De laatste reis beschrijvingen heb ik allemaal in één keer gelezen en bekeken. Ik was namelijk zelf ook weg, maar ben donderdagavond al terug gekomen vanwege het slechte weer. Volgend jaar blijf ik echt niet meer in Nederland. Vandaag nog een dagje naar Vlissingen geweest. Daar hadden we goed weer; onderweg begon het stevig te regenen en onweren. Jullie hebben ook heel wat regen gehad, maar ja jullie bleven lachen zag ik. Het was weer een feest om jullie verslagen te lezen en de foto's te bekijken. Dat shoppen in Kathmandu zou ook wel iets voor mij zijn. Nu zijn jullie weer veilig thuis en kunnen jullie nog even bij komen. Nog een weekje en dan gaan we er weer tegenaan. Ben benieuwd.
Nog een gezellige laatste week.
Groetjes José
Net jullie laatste bericht zitten lezen. Wij hadden een heel druk weekend, had niet eens tijd om de pc aan te zetten en mijn mail te lezen. Inmiddels zullen jullie wel weer in het Roosendaalse zijn.
Van de regen in de drup waarschijnlijk. (maar dan letterlijk!!!).
Welkom thuis en groetjes. Ik zie Petra snel op school weer.
En bedankt voor jullie mooie foto's en verslagen. Ik heb ervan genoten.
Liefs van Tineke
Wat een geweldige verhalen en foto's! Om jaloers van te worden.
Ik heb er van genoten. Geniet thuis nog lekker na van de mooie reis.
Groetjes Hanneke